Streetfit™

StreetFit™ är NTR Wellness alldeles egna träningsform som är en högintensiv intervall träning (HIIT). StreetFit™ bygger på en helkroppsträning där fokus är att få igång metabolismen. Vi använder ett motståndsredskap (Bag) som är viktanpassat efter vad varje individ önskar. Träning sker alltid utomhus och tillsammans med andra träningsentusiaster. Den är snabb, effektiv och rolig och pågår i 45-60 minuter.

Cirkelträning

En special träning som används under våra NTR BOOT CAMPS och StreetFit - Special. Under cirkelträningen finns det ett varierat antal stationer med övningar. Vi använder bland annat traktordäck, bildäck, hopprep, träningsbags, battle rope m.m. Vi jobbar 45 sekunder på varje station och det är varierande antal varv anpassat till träningen. Träningen håller på i 45-60 minuter.

Fun Run

Fun Run innebär löpning på ett roligt sätt! Vi har alltid två grupper att välja på - en löpgrupp och en powerwalkgrupp. 

Löpgrupp: Löpning eget tempo ca 3 minuter, sedan stannar man för stretching eller andra övningar som ska bygga upp kroppen för löpning. 

Powerwalkgrupp: Eget tempo i powerwalk med stopp var 5:e minut för Tabata/styrkeövningar. Finns möjlighet att småjogga 50-100 meter då och då. Tanken är att bygga upp kondition/ styrka för att orka med löpgruppen och tycka att det är ROLIGT med konditionsträning.

Tabata

Tabata är en högintensiv intervallträning (HIIT) där vi jobbar med vår egen kropp. Den anpassade träningsformen av arbete sker i 20 sekunder och vila i 10 sekunder i ett 4 minutersblock. Hur många repetitioner av varje övning eller block varierar mellan passen. Träningen är snabb och enkel. Träningen är i 45-60 minuter.