BOOTCAMP Augusti 2017

NTR BOOT Augusti 2017 startar den 28 augusti och varar i 8 intensiva veckor. Vi kommer att utmana oss och testa på många nya träningsformer. NTR BOOT CAMP passa alla som gillar träning eller vill komma igång med sin träning. Det behövs inga förkunskaper vad gäller träningserfarenhet, nybörjare som aktiv. Träningen är individanpassad. 
Alla som anmäler sig till NTR BOOT CAMP kommer få möjlighet att träna obegränsat på alla träningspass som NTR Wellness anordnar. Urval av det som ingår är tex. Extra träningspass(endast för NTR BOOT CAMP), unik NTR BOOT CAMP t-shirt, avslutningsparty, mm. se flyer för mer information.

Anmäl dig redan nu för att säkra din plats. 


Pris för hela utamning: 999:-

***OBS begränsat antal platser***
 

  • Hur fick du höra talas om oss?

  • Är det något vi behöver veta?

Träningskort på NTR Wellness Värnamo:

10-kort träning: 500:-
20-kort träning: 850:-


Vi erbjuder träningskort i form av klippkort. Du tränar så mycket du vill och är med på alla pass som finns(undantag vissa NTR BOOT CAMP pass). Alla träningskort gälller i 1 år från inskaffat datum.

Regler:Träningskortet är personligt och får ej överlåtas till andra. Åldersgräns är 18 år. Vill man träna och man är under 18 år så måste vuxet sällskap delta eller krävs mållsmans godkännande. Vid missbruk av ovan nämda regler kan det leda till att träningskortet rivs.

Anmälan till träningskort:

  • Hur fick du höra talas om oss?


 

NTR WELLNESS VÄRNAMO

Vi befinner oss på Lasarettgatan 6 i Värnamo där vi har nära till vår fina träningslokal - Åbroparken. Vi samlas på klubben före och efter träningen. 

Skulle du vara intresserad av att träna med oss i Värnamo är du välkommen att kontakta oss via Facebook eller så är det bara att komma ner till klubben ca 15 minuter innan passet börjar. Första passet är alltid gratis! 

Dag Längd  Pass
Måndagar
18:30 - 20:00 90 min StreetFit
X-treme

Tisdagar

Onsdagar
18:30 - 19:30 60 min Coachens val

Torsdagar

Fredagar

 

Lördagar

 
10:00 - 11:00 60 min Stations-
Träning
Söndagar