Välkommen till NTR Wellness Växjö! Oavsett om du är van atlet, vill återuppta träning eller börja träna för första gången är du varmt välkommen till oss. Vi anpassar efter alla olika nivåer och väver in näringslära och kostens betydelse för din träning.

NTR Wellness är en personlig träningsanläggning där man delar skratt, svett och burpees med andra deltagare. Vi befinner vi oss på Alegatan 20 där vi har våran klubb. Instruktörer och coacher finns på plats 30 minuter innan passet startar. Träningen sker sedan alltid utomhus. Alla träningspass startar och avslutas på klubben.

ÖPPNA PASS

Måndagar kl. 18:30
Torsdagar kl. 18:30  
Lördagar kl. 10:00


Här har vi gruppass med blandade upplägg som passar alla. Här använder vi ofta olika redskap med Cirkelträningar, Tabata eller vår egen träningsform StreetFit. När underlaget tillåter gör vi också Backträningar och FunRun. Gå med i vår FB-grupp "NTR Wellness Växjö Träning" där vi lägger ut schema samt inlägg varje dag det är träning. 

OBS! Första passet är alltid gratis, så bjud med dig vänner!

Engångsträning: 60:-
10-kort: 500:-
20-kort: 800:-

Dessa kort är personliga och gäller alltid ett helt år framåt. I din träning ingår alltid en återhämtning (coacherna berättar mer på plats). 

Vi tar Swish till 0738088548 (John Henriksson) och banköverföring. För att köpa ett kort fyller du i formuläret nedan och får en faktura som du sedan får tillbaka ett kvitto på när det är betalat. Ditt träningskort (klippkort) kan du sedan ta med själv varje gång eller ha liggandes på klubben.


Regler:Träningskortet är personligt och får ej överlåtas till andra. Åldersgräns är 18 år. Vill man träna och man är under 18 år så måste vuxet sällskap delta eller krävs målsmans godkännande. Vid missbruk av ovan nämda regler kan det leda till att träningskortet rivs.

Frågor om gruppträningarna:
John Henriksson, 0738088548, john@ntrwellness.se

 

HÄR KÖPER DU TRÄNINGSKORT

  • Hur hörde du talas om oss?

Dina uppgifter används för att kunna ta kontakt med dig samt fakturera.
Uppgifterna sparas 1 år efter senaste interaktion med NTR Wellness.
Gå med i vår utmaning!
Vill du förbättra dina träningsresultat och ha roligt på samma gång?
Vi hjälper dig att maximera dina resultat och nå dina mål under 6 veckor
med rolig och utmanande utomhusträning! Träningen passar alla oavsett erfarenhet med fokus på 50/50 styrka och kondition.


NTR Boot Camp Augusti 2020, 399:-
2 pass/v = Tisdagar 18:30 och torsdagar 18:30.
Totalt 12 pass. Det finns möjlighet att träna mer med klipp-kort på måndagar och lördagar. Det ingår en återhämtningsshake efter varje träningspass.

När du anmält dig får du en länk till en informationsfilm på ca 10 min som du ska se innan start. På första passet tisdag 25/8 finns det möjlighet att komma drop in 17:00-18:15 för att ställa frågor och göra en kroppsskanning. Start av första passet är kl. 18:30 och då tas den viktigaste infon igen.

ANMÄL DIG HÄR

1. KLICKA PÅ LÄNKEN -  Länk till anmälningssidan för NTR Boot Camp Augusti 2020 

2. Du kommer direkt till betalningssidan och när du anmält dig får du ett bekräftelsemejl med den info som behövs inför starten. Glöm inte att se på infofilmen du får länk till i bekräftelsemejlet. 


FRÅGOR OM NTR CHALLENGE
Dina uppgifter används för att kunna ta kontakt med dig. Uppgifterna sparas 1 år efter senaste interaktion med NTR Wellness.

TABATA

Tabata är en högintensiv träningsform där arbete sker i 20 sekunder och vila i 10 sekunder under 4 minuter.

STREETFIT™

StreetFit™ är NTR Wellness alldeles egna träningsform som bygger på en helkroppsträning där fokus är att få igång metabolismen.

CIRKELPASS

Under cirkelträning använder vi bland annat traktordäck, bildäck, hopprep, battle rope, träningsbags m.m.

FUNRUN

Fun Run innebär löpning på ett roligt sätt! Vi har alltid två grupper att välja på - en löpgrupp och en powerwalkgrupp.

JOHN
HENRIKSSON
073 808 85 48
john@ntrwellness.se
(kontaktperson)
MOA
HAMMARIN
073 140 94 44
moa@ntrwellness.se
(kontaktperson)
 

_______________

VI HAR MÅNGA HÄRLIGA COACHER SOM HJÄLPER DIG TILL ROLIG TRÄNING OCH GRYMMA RESULTAT
_______________

__

 
loading...