Välkommen till NTR Wellness Växjö! Oavsett om du är van atlet, vill återuppta träning eller börja träna för första gången är du varmt välkommen till oss. Vi anpassar efter alla olika nivåer och väver in näringslära och kostens betydelse för din träning.

NTR Wellness är en personlig träningsanläggning där man delar skratt, svett och burpees med andra deltagare. Vi befinner vi oss på Alegatan 20 där vi har våran klubb. Instruktörer och coacher finns på plats 30 minuter innan passet startar. Träningen sker sedan alltid utomhus. Alla träningspass startar och avslutas på klubben.

GRUPPTRÄNING

Onsdagar kl. 18:30 och lördagar kl. 10:00
har vi gruppass med blandade upplägg som passar alla. Här använder vi ofta olika redskap med Cirkelträningar, Tabata eller vår egen träningsform StreetFit. När underlaget tillåter gör vi också Backträningar och FunRun. Gå med i vår FB-grupp "NTR Wellness Växjö Träning" där vi lägger ut schema samt inlägg varje dag det är träning. 

OBS! Första passet är alltid gratis, så bjud med dig vänner!

Engångsträning: 60:-
10-kort: 500:-
20-kort: 800:-

Dessa kort är personliga och gäller alltid ett helt år framåt. I din träning ingår alltid en återhämtning (coacherna berättar mer på plats). 

Vi tar Swish till 0738088548 (John Henriksson) och banköverföring. För att köpa ett kort fyller du i formuläret nedan och får en faktura som du sedan får tillbaka ett kvitto på när det är betalat. Ditt träningskort (klippkort) kan du sedan ta med själv varje gång eller ha liggandes på klubben.


Regler:Träningskortet är personligt och får ej överlåtas till andra. Åldersgräns är 18 år. Vill man träna och man är under 18 år så måste vuxet sällskap delta eller krävs målsmans godkännande. Vid missbruk av ovan nämda regler kan det leda till att träningskortet rivs.

Frågor om gruppträningarna:
John Henriksson, 0738088548, john@ntrwellness.se

 

HÄR KÖPER DU TRÄNINGSKORT

  • Hur hörde du talas om oss?

Dina uppgifter används för att kunna ta kontakt med dig samt fakturera.
Uppgifterna sparas 1 år efter senaste interaktion med NTR Wellness.

ntrchallenge

Måndagar kl. 18:00 och torsdagar kl. 18:00

START 11 MAJ

Gå med i vår utmaning!
Öppen för alla* som vill utmana sig själv, få resultat av sin träning eller känna sig piggare och starkare. Vi tränar med kroppen som belastning och träningen är upplagd så att den passar alla oavsett träningserfarenhet. Vi har SUPERKUL och det finns plats för alla. Du kommer höra mer under informationsmötet. En förändring i livsstilen är enklare att genomföra tillsammans med någon, så utmana gärna en vän. *18 årsgräns

Hur det fungerar:
När du anmäler dig väljer du en dag för att komma på information kring utmaningen. På det informationsmötet får du en kort genomgång av konceptet och svar på alla dina frågor.

Du blir inbjuden till en wellnessanalys för att få koll på hur du ska få mesta möjliga ut av träningsutmaningen.

Halvvägs igenom, dvs efter 3 veckor, görs en större uppföljning (frivilligt men ingår för alla) för att se att vi är på banan. Om inte tittar vi på var vi kan justera.

Slutligen har vi en avslutning där vi delar ut pris till de som lyckats göra den största resan mot sin aktiva hälsosamma livsstil samt till de som vunnit våra roliga tävlingar.

ANMÄL DIG SÅHÄR

1. KLICKA PÅ LÄNKEN -  Länk till anmälningssidan för NTR CHALLENGE

2. Du kommer direkt till betalningssidan och när du anmält dig får du ett bekräftelsemejl med den info som behövs inför starten.

Glöm inte att det är obligatoriskt att delta på infomötet.


FRÅGOR OM NTR CHALLENGE
Dina uppgifter används för att kunna ta kontakt med dig. Uppgifterna sparas 1 år efter senaste interaktion med NTR Wellness.

TABATA

Tabata är en högintensiv träningsform där arbete sker i 20 sekunder och vila i 10 sekunder under 4 minuter.

STREETFIT™

StreetFit™ är NTR Wellness alldeles egna träningsform som bygger på en helkroppsträning där fokus är att få igång metabolismen.

CIRKELPASS

Under cirkelträning använder vi bland annat traktordäck, bildäck, hopprep, battle rope, träningsbags m.m.

FUNRUN

Fun Run innebär löpning på ett roligt sätt! Vi har alltid två grupper att välja på - en löpgrupp och en powerwalkgrupp.

JOHN
HENRIKSSON
073 808 85 48
john@ntrwellness.se
(kontaktperson)
MOA
HAMMARIN
073 140 94 44
moa@ntrwellness.se
(kontaktperson)
 

_______________

VI HAR MÅNGA HÄRLIGA COACHER SOM HJÄLPER DIG TILL ROLIG TRÄNING OCH GRYMMA RESULTAT
_______________

__

 
loading...